+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

SOFÀS

Estem encantats de presentar-te els nostres distribuidors de sofàs de qualitat superior i dissenys excepcionals. Portem anys oferint solucions d’assentament excepcionals perl es llars. Amb passió pel confort i l’art del mobiliari, ens enorgullim de connectar-te amb sofàs que no només compleixen les teves necessitats pràctiques, sinó que també realcen la bellesa i l’elegància dels teus espais.

TORRESOL

MODEL ENZO

TEMASDOS

tapissers artesans

tremafel

disseny i qualitat

DISTRIBUIDORS

SOFÀS

La nostra col·lecció de sofàs ofereix una ampla varietat d’estils, des de l’última tendència fins a les opcions clàssiques i atemporals. Ja sigui per a un espai modern, una sala d’estar elegant o una sala de família relaxada, tenim sofàs que compleixen amb les diverses preferències dels clients.

Cada sofà està fabricat amb materials de primera qualitat i un enfocament meticulós en els detalls artesanals. Oferim una àmplia gamma d’estils, mides, teixits i colors per satisfer les necessitats de diferents clients. Treballem amb vosaltres per entendre les vostres necessitats i oferir un servei d’atenció al client de primera classe. 

ASSESSORAMENT

DISSENYS A MIDA

Per descomptat, estic aquí per assessorar-te sobre la selecció de sofàs. Escollir el sofà adequat és crucial per aconseguir confort, estil i funcionalitat al teu espai. 

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet