+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

El teu especialista en mobles a Malgrat de Mar

Benvinguts a Mobles Subirà, la nostra botiga de mobles a Malgrat de Mar. Som una empresa amb més de 60 anys d’experiència en el sector del mobiliari, i la nostra passió per aquesta professió ens ha portat a ser un referent en la venda de mobles i decoració a la zona.

Una llarga trajectòria en el món dels mobles

Des de l’any 1962, la nostra empresa de mobles ha estat proporcionant serveis de qualitat als nostres clients. La nostra llarga trajectòria en el món dels mobles ens ha permès adquirir una gran experiència en el sector i oferir als nostres clients les millors solucions per als seus espais.

MOBLES A MIDA

MATERIALS DE 1ª QUALITAT

SERVEI PERSONALITZAT

Una visió moderna per a una empresa amb tradició

INNOVACIÓ I TECNOLOGIA

Tot i la nostra llarga trajectòria en el sector dels mobles, som una empresa moderna i actualitzada. Ens prenem molt seriosament la innovació i la tecnologia, i sempre estem a l’última en les últimes tendències i materials per oferir als nostres clients el millor servei possible.

Una de les nostres principals característiques és la nostra capacitat per a la personalització. Sabem que cada client té necessitats diferents i per això, treballem per oferir solucions a mida per a cada espai. Així, els nostres clients poden estar segurs que els mobles que els oferim estan dissenyats i fabricats per a ells de manera exclusiva.

Els nostres serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis relacionats amb els mobles. Des de la venda i el disseny fins a la producció i la instal·lació, els nostres clients poden confiar en nosaltres per obtenir els millors resultats. També oferim serveis postvenda per assegurar-nos que els nostres clients estiguin satisfets amb els nostres productes i serveis.

 

La nostra àmplia gamma de serveis inclou la possibilitat de dissenyar i fabricar mobles a mida, adaptats a les necessitats i desitjos dels nostres clients. Així mateix, oferim una gran varietat de materials de primera qualitat per als nostres productes, des de fusta fins a metall, plàstic, vidre i altres materials innovadors.

La nostra visió

La nostra visió com a empresa de mobles és proporcionar als nostres clients solucions de qualitat per als seus espais, amb un servei excepcional i una atenció al client excel·lent. Estem compromesos a satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients i continuar millorant i innovant en el futur.

 

Al vostre Servei

Projectes

Clients

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet