+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

menjadors

Ens complau oferir-te assessorament personalitzat per a l’elecció de mobles per al teu menjador. Entenem que el menjador és un espai essencial de la teva llar, on es reuneix la família i es gaudeix de moments únics. Amb això en ment, hem seleccionat algunes recomanacions per a la teva consideració.

TORRESOL

MODEL ENZO

LAGRAMA

paradors

klost

taules tv

Un aparador o buffet pot ser un element pràctic i estilístic al menjador. Proporciona espai d’emmagatzematge per vaixelles, estris i altres objectes, i pot servir com a superfície per exhibir decoracions.

Una làmpada penjant sobre la taula pot crear un punt focal i proporcionar una il·luminació adequada per als àpats. Considera una làmpada amb un estil que s’ajusti a la decoració general.

Una taula de menjador és el punt central de la sala. Opta per una taula que s’ajusti al teu espai i a les necessitats de la teva família. Si reps convidats amb freqüència, considera una taula extensible per adaptar-se a diferents ocasions. Les cadires han de ser còmodes i funcionals. Pensa en la comoditat dels seients i en el suport lumbar. Pots optar per cadires amb tapissats fàcils de netejar si tens nens petits.

DISTRIBUIDORS

SOFÀS

Avalua l’espai disponible a la teva sala d’estar per determinar la mida del sofà. Garanteix que el sofà s’ajusti adequadament sense sobrecarregar l’espai.

Decideix l’estil que vols per al teu sofà. Pots optar per un estil modern, clàssic, minimalista o altres. Assegura’t que l’estil del sofà sigui coherent amb la decoració general de la sala.

Triar el material adequat és clau. Considera teixits, cuir o altres opcions i tingues en compte factors com la comoditat, la facilitat de neteja i el manteniment.

La comoditat és essencial. Assegura’t que el sofà ofereixi un bon suport lumbar i que sigui còmode per passar temps relaxant-se.

DISTRIBUIDORS

CADIRES & TAULES

assessorament

DISSENY A MIDA

En el nostre servei d’assessorament en el disseny del menjador, treballem de la mà amb tu per comprendre les teves necessitats, preferències i estil de vida. Amb l’objectiu de crear un espai que sigui una extensió del teu gust i personalitat, t’oferim una experiència de disseny col·laborativa que abraça cada detall.

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet