+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

DORMITORIS

El disseny d’un dormitori és una tasca emocionant, ja que és un espai íntim i personal. Aquí tens alguns consells per al disseny de mobles en un dormitori.

ASTRAL

MATALASSOS

BESFORM

VESTIDORS

klost

CAPÇALS & TAULETES

DISTRIBUIDORES 

MATALASsos

ASTRAL

SONPURA

Els matalassos són un element fonamental per assegurar un bon descans i comoditat durant el son. Aquí tens algunes característiques i tipus de matalassos que pots considerar en triar-ne un.

Matalassos de Viscoelàstica: Aquests matalassos estan fets d’un material que s’adapta a la forma del teu cos i proporciona un bon suport. Són coneguts per la seva capacitat d’alleujar la pressió en punts específics.

DISTRIBUIDORS

habitacions

Mesura l’espai per a mobles i considera la seva disposició. Assegura’t que hi hagi prou espai per moure’s còmodament al voltant dels mobles. Escull un llit que compleixi amb el teu estil i proporcioni el confort necessari. Les opcions inclouen llits d’almacenament, plataformes, amb dosel, i altres.

Les còmodes són útils per emmagatzemar roba plegada i altres articles. Poden ser un complement decoratiu important a l’espai.

Si tens l’espai, un petit escriptori pot ser útil per treballar, estudiar o utilitzar ordinadors portàtils.

DISTRIBUIDORS

vestidors & armaris

Un armari adequat per a la roba i l’emmagatzematge és essencial. Decideix si vols un armari obert o tancat, i assegura’t que tingui prou espai per penjar i plegar la roba. 

Mesura i avalua l’espai disponible per al teu vestidor. Assegura’t que hi hagi prou espai per a l’emmagatzematge i la circulació. Divideix el vestidor en zones funcionals. Això pot incloure espais per penjar roba, prestatgeries per a sabates, caixes per a accessoris i un espai per canviar-se.

ASSESSORAMENT

DISSENY A MIDA

Dissenyar la teva habitació de matrimoni implica crear un espai tranquil, còmode i acollidor. Pregunte’ns i et farem les recomanacions i idees per a l’assessorament en el disseny d’una habitació de matrimoni.

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet