+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

AUXILIARS

Els mobles auxiliars són una part essencial de la decoració i l’organització d’un espai. Aquí tens una llista d’alguns tipus de mobles auxiliars i com poden ser utilitzats per millorar la funcionalitat i l’estètica d’un espai:

PEMI

CADIRES & TAULES

LAGRAMA

aparadors

klost

taules tv

Les taules auxiliars són versàtils i poden ser utilitzades al costat de sofàs i llits per posar begudes, llibres, tauletes i altres objectes petits.

Aquestes prestatgeries són ideals per a l’emmagatzematge i l’exposició de llibres, objectes de decoració i altres elements sense ocupar massa espai a la planta.

Les bufetes o còmodes són útils per emmagatzemar roba de llit, parament i altres articles. També poden servir com a superfície per a objectes decoratius o un petit televisor.

Els aparadors son mobles d’emmagatzematge tenen portes i calaixos i poden ser utilitzats per emmagatzemar plats, gots, parament i altres articles de la cuina o menjador.

DISTRIBUIDORS

CADIRES & TAULES

Decideix l’estil que vols per a les cadires i assegura’t que estiguin en harmonia amb la decoració general de l’espai. Prioritza la comoditat. Escull cadires amb coixins còmodes, suports per a l’esquena i una alçada adequada. Els colors i els detalls poden afegir caràcter a les cadires. Pots optar per cadires amb colors vibrants o patrons interessants si vols destacar-les.

Escull una taula que s’adapti a l’espai disponible. Pensa en la mida de l’habitació i en quantes persones voldràs acomodar a la taula. Decideix com serà utilitzada la taula. Si serà per a menjadors, àrees d’estudi, taules de cafè o taules auxiliars. Això afectarà el seu disseny i forma. Triar els materials adequats és important. La fusta, el vidre, el metall i les combinacions d’aquests poden ser opcions a considerar.

ASSESSORAMENT

DISSENY A MIDA

Oferim assessorament en relació als teus mobles. Si pots proporcionar més informació sobre el tipus d’espai que tens, els teus objectius de disseny, el teu estil preferit i altres detalls rellevants, podré donar-te consells més específics i adequats per al teu projecte.

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet