+34 93 765 43 85 info@moblessubira.com
Seleccionar página

ARMARIS & VESTIDORS

 

Dissenyar armaris i vestidors implica tenir en compte l’organització, l’eficiència de l’espai i l’aspecte estètic. . Comencem per definir les mides i dimensions de l’armari o vestidor en funció de l’espai disponible. Tienim en compte alçada, l’amplada i la profunditat.

ANTAIX

ARMARIS

BESFORM

VESTIDORS

BESFORM

ARMARIS

DISTRIBUIDORS

vestidors & armaris

Dividim l’interior de l’armari o vestidor en compartiments i zones funcionals. Pensem en espais per penjar roba, prestatgeries, calaixos, compartiments per sabates, espai per accessoris, etc.

Planifiquem l’espai per penjar roba. Incorporem diferents alçades de penjadors per abrics, vestits, camises, etc. Considerem també penjadors extensibles per a roba més llarga. Incorporem prestatgeries ajustables per a la roba plegada. També afegim calaixos per a la roba interior, accessoris i altres elements personals.

ASSESSORAMENT

DISSENY A MIDA

Estarem encantats d’ajudar-te amb el teu projecte de disseny d’armari. Proporciona’m més informació o fes preguntes específiques i estaré aquí per aconsellar-te i proporcionar-te assessorament en qualsevol aspecte del teu disseny. Pots compartir detalls com la mida de l’espai, el teu estil preferit, les funcionalitats que t’agradaria tenir i qualsevol altre detall rellevant. Quanta més informació proporciones, millor podré donar-te consells personalitzats.

Telèfono

+34 93 765 43 85

ADREÇA

Av. Costa Brava 78-80 (08380) Malgrat de Mar (Barcelona)

HORARI

De 9.30 a 13.15 h. i de 16.30 a 20.00h (diumenges tancat)

JULIOL / AGOST (Dissabte tarda tancat)

www.moblessubira.com © I Developed by Bardalet